NEW GENERATION GARDENS

Hovenier in Landsmeer en omgeving

Heeft u een hovenier of tuinman nodig? Wij kunnen u helpen met o.a. tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. We zijn gevestigd in Amsterdam, dus om de hoek als uw hovenier in Landsmeer!

Prijsindicatie
Whatsapp
Whatsapp
jaren van kwalitatief vakmanschap
VHG branchevereniging logo
5 stars reviews
ONZE DIENSTEN

Voor al uw tuinklussen

We zijn actief in Landsmeer en omgeving en bieden meerdere diensten aan. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

green checked circle
Tuinaanleg
green checked circle
Tuin onderhoud
green checked circle
Tuinontwerp
green checked circle
Tuinbestrating
green checked circle
Tuin renovatie
green checked circle
Tuin Afscheiding
Bekijk diensten
ONS portfolio

Een tuin in Landsmeer om trots op te zijn

Waarom ons als uw hovenier in Landsmeer?

Bij New Generation Gardens weten we dat de tuinen in Landsmeer net even anders zijn dan een gemiddelde stadstuin. Een uitgestrekte tuin van meters diep of een mooie oprijlaan, wij hebben het wel eens gedaan.
Of u nu woont in Landsmeer of in Den Ilp, wij zijn uw hovenier in de buurt!

fully insured icon

5-sterren gemiddelde

Met een review gemiddelde van 5 sterren zijn wij een van de beste hoveniersbedrijven in Landsmeer en omstreken.

affordable icon

Concurrerende prijzen

Bij New Generation Gardens zijn we niet alleen betaalbaar, maar we geven ook transparante prijzen bij elke dienst die we leveren.

modern equipment icon

Modern gereedschap

Wij gebruiken alleen het hoogste kwaliteit gereedschap in de hoveniers industrie. Zo zorgen we voor veiligheid, kwaliteit, en efficiëntie.

professional team icon

Professioneel team

Elk lid van ons team is professioneel opgeleid om elk type werk uit te voeren, volgens de hoogste standaard van kwaliteit en veiligheid.

TEVREDEN KLANTEN

Onze Google Reviews

"Jan en zijn team heeft onze voor- en achtertuin aangelegd. Ze hebben heel netjes gewerkt en het is een mooi resultaat. Tegels liggen strak. Mooie kwaliteit fietsenhok gebouwd. Communicatie en samenwerking was heel prettig. Aanrader!"

★★★★★
T. POELS

"We hebben Jan en zijn team ingehuurd om onze tuin opnieuw aan te leggen, nieuwe schuttingen te plaatsen en een pergola te bouwen.
Bedankt voor het geweldige werk dat je hebt gedaan - we zijn erg blij!👍"

★★★★★
Jon Lapinskas

"We hadden zoveel geluk om ze te boeken voor onze tuin! Jan is zeer professioneel en hij heeft zijn werk gedaan zoals hij had beloofd! Wij zijn super tevreden met onze nieuwe tuin :) echt een aanrader!"

★★★★★
Ivana & Petar
OVER ONS

Ons verhaal

Jan Achterbergh heeft het hoveniersbedrijf New Generation Gardens in 2014 opgericht. Jan is opgegroeid in een hoveniers familie, waar hij al op jonge leeftijd mocht mee kijken en later zijn eerste bijbaantje had in de familiezaak.

Lees ons verhaal
Achtertuin nieuwe grasmat
HOVENIERSBEDRIJF LANDSMEER

Hovenier in Landsmeer nodig?

Woont u in Landsmeer of Den Ilp en heeft u een hovenier nodig? Wij kunnen u helpen met al uw tuinwensen. Wilt u een nieuwe tuin, of juist een tuinman voor tuinonderhoud? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op.

Realiseer uw droomtuin in Landsmeer

Gebruik ons formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

Prijsindicatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een hovenier in Landsmeer?
Iedere tuin is anders, denk hierbij aan afmetingen, huidige staat van uw tuin, hoogte verschillen en nog veel meer. Dit verschilt heel erg van klus tot klus. Stuur ons een verzoek om te kijken hoeveel het kost. Gemiddeld zijn de tuinen in Landsmeer wat groter.
Op welke locaties zijn jullie actief?
Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Holland, maar ook in Zuid-Holland en Utrecht. Of je nu woont in Amsterdam, Purmerend of Diemen wij staan voor je klaar!
Waarom een hovenier uit Landsmeer?
Een hovenier of hoveniersbedrijf uit Landsmeer kent de omgeving goed en weet welke regels er van toepassing zijn in de hoofdstad. Ook kan een hovenier uit Landsmeer goed met u meedenken over tuinonderhoud of tuinaanleg.
Whatsapp