NEW GENERATION GARDENS

Hovenier in Haarlem

Heeft u een hovenier of tuinman nodig in Haarlem? Wij zijn New Generation Gardens, expert in tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Prijsindicatie
Whatsapp
Whatsapp
jaren van kwalitatief vakmanschap
VHG branchevereniging logo
5 stars reviews
ONZE DIENSTEN

Voor al uw tuinwensen

We kunnen u helpen met veel verschillende diensten. Heeft u een nieuwe tuin nodig, of wilt u uw tuin opnieuw bestraten? Wij zijn uw hovenier in Haarlem!

green checked circle
Tuinaanleg
green checked circle
Tuin onderhoud
green checked circle
Tuinontwerp
green checked circle
Tuinbestrating
green checked circle
Tuin renovatie
green checked circle
Tuin Afscheiding
Bekijk diensten
ONS portfolio

Een tuin in Haarlem om trots op te zijn

Waarom ons als uw hovenier in Haarlem?

Bij New Generation Gardens kennen we de veelzijdigheid van Haarlemse tuinen maar al te goed. Of het nu gaat om het onderhouden van een knusse stadstuin verscholen tussen de historische panden, of het ontwerpen van een prachtige tuin in de ruim opgezette buitenwijken, wij hebben de expertise in huis. In elke buurt, van het levendige centrum tot de rustige randgebieden, staan wij voor u klaar als uw vertrouwde hovenier in Haarlem.

fully insured icon

5-sterren gemiddelde

Met een review gemiddelde van 5 sterren zijn wij een van de beste hoveniersbedrijven in Haarlem en omstreken.

affordable icon

Concurrerende prijzen

Bij New Generation Gardens zijn we niet alleen betaalbaar, maar we geven ook transparante prijzen bij elke dienst die we leveren.

modern equipment icon

Modern gereedschap

Wij gebruiken alleen het hoogste kwaliteit gereedschap in de hoveniers industrie. Zo zorgen we voor veiligheid, kwaliteit, en efficiëntie.

professional team icon

Professioneel team

Elk lid van ons team is professioneel opgeleid om elk type werk uit te voeren, volgens de hoogste standaard van kwaliteit en veiligheid.

TEVREDEN KLANTEN

Onze Google Reviews

"Jan en zijn team heeft onze voor- en achtertuin aangelegd. Ze hebben heel netjes gewerkt en het is een mooi resultaat. Tegels liggen strak. Mooie kwaliteit fietsenhok gebouwd. Communicatie en samenwerking was heel prettig. Aanrader!"

★★★★★
T. POELS

"We hebben Jan en zijn team ingehuurd om onze tuin opnieuw aan te leggen, nieuwe schuttingen te plaatsen en een pergola te bouwen.
Bedankt voor het geweldige werk dat je hebt gedaan - we zijn erg blij!👍"

★★★★★
Jon Lapinskas

"We hadden zoveel geluk om ze te boeken voor onze tuin! Jan is zeer professioneel en hij heeft zijn werk gedaan zoals hij had beloofd! Wij zijn super tevreden met onze nieuwe tuin :) echt een aanrader!"

★★★★★
Ivana & Petar
OVER ONS

Ons verhaal

Jan Achterbergh heeft het hoveniersbedrijf New Generation Gardens in 2014 opgericht. Jan is opgegroeid in een hoveniers familie, waar hij al op jonge leeftijd mocht mee kijken en later zijn eerste bijbaantje had in de familiezaak.

Lees ons verhaal
Achtertuin nieuwe grasmat

Realiseer uw Haarlemse droomtuin

Gebruik ons formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

Prijsindicatie aanvragen
HOVENIERSBEDRIJF Haarlem

Hovenier in Haarlem nodig?

Of het nu gaat om het creëren van een groene oase in een compacte stadstuin of het aanleggen van een fraaie tuin in een van de ruime woonwijken, wij hebben de ervaring en creativiteit om uw tuinwensen te realiseren. Neem contact met ons op!

Whatsapp