Bekijk ons portfolio

New Generation Gardens is specialist in de aanleg van nieuwe tuinen of tuin renovatie. Als ervaren hoveniersbedrijf bieden wij een totaalpakket voor tuinaanleg: van grondwerk tot sierbestrating, erfafscheiding , van bloembakken op maat tot beplanting, van houtbouw tot tuinverlichting.

Bekijk uw prijsindicatie
100+ Projecten in heel Nederland

Tuinrenovatie

Bij deze grondige tuin renovatie hebben wij met mooie materialen mogen werken. Er is hier gekozen voor een hardhouten schutting. Om de tuin een klassieke, maar tevens moderne uitstraling te geven, hebben wij de klassieke klinkers gecombineerd met een prachtige keramische tegel. Om de tuin in goed balans te houden, hebben wij graszoden gelegd. Voor de privacy heeft de klant gekozen voor 3 leibomen met 5 rekken. Dit is een slimme keus , want zo behoud je veel ruimte en wordt alleen het bovenaanzicht beschut. Ook is er een kleine taxus haag aangelegd.

Tuin aangelegd door new generation gardens hovenier

Stadstuin aanleggen

Bij deze tuin in Haarlem hebben wij de volledige tuin leeg gehaald en opnieuw aangelegd. Wij hebben een houten overkapping op maat gemaakt met verlichting. De siertegels zijn betontegels van 60 x 60 deze hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding waardoor je de komende jaren nog veel kan genieten van de tuin.

Fietsenstalling hovenier

Diverse snoeiwerkzaamheden

Bomen snoeien

Realiseer uw droomtuin

Gebruik ons handige formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

prijsindicatie aanvragen

Tuinrenovatie

Hier hebben wij een grondige tuinrenovatie uitgevoerd. De grond is opgehoogd om deze gelijk te maken aan de uitbouw. Vervolgens hebben wij siertegels gelegd met stenen plantenbakken. Hier is gekozen om een stuk kunstgras aan te leggen om de tuin ook kindvriendelijk te maken. Daarnaast hebben wij de beplanting aangelegd met o.a. een prachtige Kardinaalsmuts op stam en coniferen.

Jan die kunstgras snijdt
Achtertuin nieuwe grasmat

Complete tuin

Bij deze tuin aan het water hebben wij de hele tuin aangelegd. Hier hebben wij naast de schutting, siertegels en plantenbak ook een houten vlonder gebouwd.

Erfafscheiding voor buren

Deze buren hebben besloten om samen erfafscheidingen uit te kiezen. De keus is gevallen op zwarte schuttingen van composiet met poorten.

Realiseer uw droomtuin

Gebruik ons handige formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

Prijsindicatie aanvragen

Tuin in hartje Amsterdam

In deze kleine stadstuin in Amsterdam, hebben wij een kindvriendelijke maar praktische indeling opgesteld. Hier is gekozen voor stenen plantenbakken met een houten zitvlak. Daarnaast hebben wij gras aangelegd om de tuin een zachte ondergrond te geven. Zo konden de kinderen veilig spelen en de ouders wat meer ontspannen.

Erfscheiding van hout en betonpalen

Hier is gekozen voor een erfafscheiding van hout met betonpalen. Dit is een zeer populaire keuze voor erfafscheiding.

New gen banner

Vijver en plantenbakken

In deze tuin hebben wij o.a. plantenbakken aangelegd , maar een prachtige vijver met een waterval. Er is hier gekozen voor zowel bij de plantenbakken als de vijver om ze af te dekken met prachtige China Blue Stone afdekranden. Zo krijg je mooie afgewerkte vijver en plantenbak. Om de muur toch iets op t vullen, hebben wij een verticale plantenbak gemaakt.

Vijver aanleg

Bestrating voortuin

Bij dit voortuintje hebben wij nieuwe bestrating aangelegd met houten tuinhekjes. Hier hebben wij voor een leuk budget kwalitatief materiaal gebruikt. Hier is gekozen voor een populaire betont tegel van 60 x 60 x 4. 

Tuin met siertegel Ardesia

Bij deze tuin is er gekozen voor de Siertegel Ardesia. Deze steen heeft 5 hoeken en wordt gelegd als een puzzel. Nadat wij de tuin hebben leeg gehaald en al het puin hebben verwijderd, zijn we begonnen met het egaliseren van het nieuwe aangeleverde zand. Vervolgens is het straatwerk aangelegd. Deze tegel is geschikt voor een groene tuin, maar ook zeker voor een stoere look.

Nieuwe tegels

Realiseer uw droomtuin

Gebruik ons handige formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

Prijsindicatie aanvragen
Whatsapp