NEW GENERATION GARDENS

Vakkundige hovenier in Diemen

Bij New Generation Gardens begrijpen we de unieke charme en uitdagingen van tuinieren in de veelzijdige omgeving van Diemen. Onze deskundige hoveniers zijn toegewijd aan het creëren, onderhouden en transformeren van uw buitenruimtes.

Prijsindicatie
Whatsapp
Whatsapp
Tuin aangelegd door new generation gardens hovenier
jaren van kwalitatief vakmanschap
VHG branchevereniging logo
5 stars reviews
ONZE DIENSTEN

Voor al uw tuinwensen

We zijn actief in de regio Diemen en bieden meerdere diensten aan. Waar kunnen we u mee helpen?

green checked circle
Tuinaanleg
green checked circle
Tuin onderhoud
green checked circle
Tuinontwerp
green checked circle
Tuinbestrating
green checked circle
Tuin renovatie
green checked circle
Tuin Afscheiding
Bekijk diensten
ONS portfolio

Een tuin in Diemen om trots op te zijn

Waarom ons als uw hovenier in Diemen?

New Generation Gardens is specialist in de aanleg van nieuwe tuinen of tuin renovatie. We zijn actief in Amsterdam en omgeving, dus ook in Diemen. Als ervaren hoveniersbedrijf bieden wij een totaalpakket voor tuinaanleg: van grondwerk tot sierbestrating, erfafscheiding , van bloembakken op maat tot beplanting, van houtbouw tot tuinverlichting.

fully insured icon

5-sterren gemiddelde

Met een review gemiddelde van 5 sterren zijn wij een van de beste hoveniersbedrijven in Diemen en omstreken.

affordable icon

Concurrerende prijzen

Bij New Generation Gardens zijn we niet alleen betaalbaar, maar we geven ook transparante prijzen bij elke dienst die we leveren.

modern equipment icon

Modern gereedschap

Wij gebruiken alleen het hoogste kwaliteit gereedschap in de hoveniers industrie. Zo zorgen we voor veiligheid, kwaliteit, en efficiëntie.

professional team icon

Professioneel team

Elk lid van ons team is professioneel opgeleid om elk type werk uit te voeren, volgens de hoogste standaard van kwaliteit en veiligheid.

TEVREDEN KLANTEN

Onze Google Reviews

"Jan en zijn team heeft onze voor- en achtertuin aangelegd. Ze hebben heel netjes gewerkt en het is een mooi resultaat. Tegels liggen strak. Mooie kwaliteit fietsenhok gebouwd. Communicatie en samenwerking was heel prettig. Aanrader!"

★★★★★
T. POELS

"We hebben Jan en zijn team ingehuurd om onze tuin opnieuw aan te leggen, nieuwe schuttingen te plaatsen en een pergola te bouwen.
Bedankt voor het geweldige werk dat je hebt gedaan - we zijn erg blij!👍"

★★★★★
Jon Lapinskas

"We hadden zoveel geluk om ze te boeken voor onze tuin! Jan is zeer professioneel en hij heeft zijn werk gedaan zoals hij had beloofd! Wij zijn super tevreden met onze nieuwe tuin :) echt een aanrader!"

★★★★★
Ivana & Petar
OVER ONS

Toegewijd aan het leveren van de beste hoveniers service

Jan Achterbergh heeft het hoveniersbedrijf New Generation Gardens in 2014 opgericht. Jan is opgegroeid in een hoveniers familie, waar hij al op jonge leeftijd mocht mee kijken en later zijn eerste bijbaantje had in de familiezaak.

Lees ons verhaal
Achtertuin nieuwe grasmat
HOVENIERSBEDRIJF Diemen

Hovenier in Diemen nodig?

Woont u in Diemen en heeft u een hovenier nodig? Wij kunnen u helpen met al uw tuinwensen. Wilt u een nieuwe tuin in Diemen, of juist een tuinman voor tuinonderhoud? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op.

Realiseer uw droomtuin in Diemen

Gebruik ons formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

Prijsindicatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een hovenier in Diemen?
Iedere tuin is anders, denk hierbij aan afmetingen, huidige staat van uw tuin, hoogte verschillen en nog veel meer. Dit verschilt heel erg van klus tot klus. Stuur ons een verzoek om te kijken hoeveel het kost.
Op welke locaties zijn jullie actief?
Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Holland, maar ook in Zuid-Holland en Utrecht. Of je nu woont in Amstelveen, Landsmeer of Hoofddorp, wij staan voor je klaar!
Waarom een hovenier uit Diemen?
Een hovenier of hoveniersbedrijf uit Diemen kent de omgeving goed en weet welke regels er van toepassing zijn in de hoofdstad. Ook kan een hovenier uit Diemen goed met u meedenken over tuinonderhoud of tuinaanleg.
Whatsapp