NEW GENERATION GARDENS

Vakkundige hovenier in Amstelveen

Bij New Generation Gardens begrijpen we de unieke charme en uitdagingen van tuinieren in de veelzijdige omgeving van Amstelveen. Onze deskundige hoveniers zijn toegewijd aan het creëren, onderhouden en transformeren van uw buitenruimtes.

Prijsindicatie
Whatsapp
Whatsapp
Tuin aangelegd door new generation gardens hovenier
jaren van kwalitatief vakmanschap
VHG branchevereniging logo
5 stars reviews
ONZE DIENSTEN

Voor al uw tuinwensen

We zijn actief in de regio Amstelveen en bieden meerdere diensten aan. Waar kunnen we u mee helpen?

green checked circle
Tuinaanleg
green checked circle
Tuin onderhoud
green checked circle
Tuinontwerp
green checked circle
Tuinbestrating
green checked circle
Tuin renovatie
green checked circle
Tuin Afscheiding
Bekijk diensten
ONS portfolio

Een Amstelveense tuin om trots op te zijn

Waarom ons als uw hovenier in Amstelveen?

New Generation Gardens is specialist in de aanleg van nieuwe tuinen of tuin renovatie. Als ervaren hoveniersbedrijf in de regio Amstelveen bieden wij een totaalpakket voor tuinaanleg: van grondwerk tot sierbestrating, erfafscheiding , van bloembakken op maat tot beplanting, van houtbouw tot tuinverlichting.

fully insured icon

5-sterren gemiddelde

Met een review gemiddelde van 5 sterren zijn wij een van de beste hoveniersbedrijven in Amstelveen en omstreken.

affordable icon

Concurrerende prijzen

Bij New Generation Gardens zijn we niet alleen betaalbaar, maar we geven ook transparante prijzen bij elke dienst die we leveren.

modern equipment icon

Modern gereedschap

Wij gebruiken alleen het hoogste kwaliteit gereedschap in de hoveniers industrie. Zo zorgen we voor veiligheid, kwaliteit, en efficiëntie.

professional team icon

Professioneel team

Elk lid van ons team is professioneel opgeleid om elk type werk uit te voeren, volgens de hoogste standaard van kwaliteit en veiligheid.

TEVREDEN KLANTEN

Onze Google Reviews

"Jan en zijn team heeft onze voor- en achtertuin aangelegd. Ze hebben heel netjes gewerkt en het is een mooi resultaat. Tegels liggen strak. Mooie kwaliteit fietsenhok gebouwd. Communicatie en samenwerking was heel prettig. Aanrader!"

★★★★★
T. POELS

"We hebben Jan en zijn team ingehuurd om onze tuin opnieuw aan te leggen, nieuwe schuttingen te plaatsen en een pergola te bouwen.
Bedankt voor het geweldige werk dat je hebt gedaan - we zijn erg blij!👍"

★★★★★
Jon Lapinskas

"We hadden zoveel geluk om ze te boeken voor onze tuin! Jan is zeer professioneel en hij heeft zijn werk gedaan zoals hij had beloofd! Wij zijn super tevreden met onze nieuwe tuin :) echt een aanrader!"

★★★★★
Ivana & Petar
OVER ONS

Toegewijd aan het leveren van de beste hoveniers service

Jan Achterbergh heeft het hoveniersbedrijf New Generation Gardens in 2014 opgericht. Jan is opgegroeid in een hoveniers familie, waar hij al op jonge leeftijd mocht mee kijken en later zijn eerste bijbaantje had in de familiezaak.

Lees ons verhaal
Achtertuin nieuwe grasmat
HOVENIERSBEDRIJF AMSTELVEEN

Hovenier in Amstelveen nodig?

Als hovenier uit de regio Amstelveen kunnen we u helpen met al uw tuinwensen. Wilt u een nieuwe tuin in Amstelveen, of juist een tuinman voor tuinonderhoud? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op.

Realiseer uw droomtuin in Amstelveen

Gebruik ons formulier om uw prijsindicatie te ontvangen via e-mail.

Prijsindicatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat doet een hovenier?
Een hovenier is iemand die zich gespecialiseerd heeft in openbaar groen. Dat betekent dat hij zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere diensten die alles met tuinen, parken, plantsoenen, groenstroken te maken hebben.
Wat is het verschil tussen een tuinman en een hovenier?
Het verschil tussen een tuinman en een hovenier; een tuinman is vaak in dienst bij een bedrijf, of tuineigenaar; een hovenier is dat niet. Vaak werkt een hovenier als zelfstandige of bij een hoveniersbedrijf. Een hovenier kan meer dan alleen tuinen aanleggen, maar ook tuinen onderhouden, ontwerpen en aanleggen.
Wat kost een hovenier in Amstelveen?
Iedere tuin is anders, denk hierbij aan afmetingen, huidige staat van uw tuin, hoogte verschillen en nog veel meer. Dit verschilt heel erg van klus tot klus. Stuur ons een verzoek om te kijken hoeveel het kost.
Op welke locaties zijn jullie actief?
Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Holland, maar ook in Zuid-Holland en Utrecht. Of je nu woont in Amstelveen, Landsmeer of Hoofddorp, wij staan voor je klaar!
Waarom een hovenier uit Amstelveen?
Een hovenier of hoveniersbedrijf uit Amstelveen kent de stad goed en weet welke regels er van toepassing zijn in de hoofdstad. Ook kan een hovenier uit Amstelveen goed met u meedenken over tuinonderhoud of tuinaanleg.
Whatsapp